Home » Prijzen

Prijzen 2013-2014

De overnachtingsprijzen zijn gebaseerd op 4 personen. Voor ieder extra persoon betaalt u € 10 extra. We verhuren de woning vanaf 2 aaneengesloten nachten.

In het hoogseizoen zijn de kosten voor de hele woning € 95,- per per nacht.  Onder hoogseizoen wordt verstaan de weken als onder aangegeven.

Buiten het hoogseizoen zijn de kosten voor de hele woning € 85,- per nacht op basis van 4 personen. Toeslag van € 10,- per persoon tot een maximum van 7 personen.

Kosten lokale toeristenbelasting zijn niet inbegrepen bij de huurprijs.

Kosten eindschoonmaak bedraagt € 60,-

Toeslag huisdier  € 20,-                                                                                                          

U betaalt de daadwerkelijke kosten voor gebruik van energie, welke achteraf met u wordt verrekend met de borg/voorschot.    

water    €5,60  per m3

Stroom  €0,40  per kWh

Gas       €0,70  per m3  

(conform eenheidsprijzen harz energie)

Voor bedden- en linnengoed en handdoeken zorgt u zelf. (allen 1 persoons) Dekbedden en kussens    (7 stuks) zijn aanwezig. Het is toegestaan 1 huisdier mee te nemen. Roken binnenshuis is niet toegestaan.

Bij reservering dient u een borgsom/voorschot energiekosten van € 100,- over te maken. Deze borg/voorschot ontvangt u na aftrek van de eindafrekening van de energiekosten retour.   

De totale huursom inclusief borg/voorschot energiekosten en schoonmaakkosten dient u 4 weken voor aanvang van uw vakantie aan ons over te maken. U kunt via mijn mailadres vragen stellen en/of vrijblijvend een offerte en vragen: vakantiehuis.ibu@gmail.com

Hoogseizoen:

19 december 2014 t/m 8 maart 2015

28 maart t/m 19 april

2 mei t/m 7 juni

4 juli t/m 23 september

10 oktober t/m 8 november

18 december t/m 7 maart 2016 

Alle overige data is laagseizoen.